فرآوری و بسته بندی انواع چای | OkChay
انتشار: شهریور 16، 1402
بروزرسانی: 27 خرداد 1404

فرآوری و بسته بندی انواع چای | OkChay

فرآوری و بسته بندی انواع چای | OkChay

از آن پلک گیاهی بنام چای می روید که هدیه ایست از طرف خداوند برای افرادیکه به مراقبه (مدیتیشن) می نشینند. خشک کن های خانگی و کارگاهی گروه تولیدی هماک صنعت در ظرفتی های ۱۵ ، ۳۰ ،۵۰ و ۷۰ کیلویی تولید و عرضه میشوند همچنین خشک کن های ۲۰ الی ۱۰۰ کیلویی مخصوص چای از دیگر تولیدات ما میباشد . کشت چای در مناطق نسبتاً گرمسیر با بارندگی کافی و در خاک هایی با غلظت اسیدی خاص و زه کشی شده صورت می گیرد. چای پلاسیده را با دست چنگ می زنند آن قدر که تمامی برگ های پلاسیده ی چای ریز ریز شود.

  • یکی از درازمدت ترین تخمیرهای چای در مورد چای پوئر انجام می شود.
  • از گیاهان چای، قلمه گرفته می شود و در مرحله ی بعدی قلمه ها در محیط پرورش چای قرار داده می شوند.
  • از محسنات تی تری اویل طبیعی بودن و در نتیجه عدم ایجاد التهاب می باشد.
  • این مرحله جزو مراحل ضروری فرواری چای سبز نیست ولی در بسیاری از کارخانه های تولید چای انجام می شود.
  • برخی از کارشناسان از افزودن خامه به آن به دلیل تقویت بیش از حد طعم آن خودداری می کنند.

در طول این چند سال که از حدود سال 1393 شروع به تولید این دستگاه نموده ایم ، هر سال رفته رفته دستگاه ها را ارتقا دادیم و سعی کردیم کیفیت را ملاک و حساسیت تولید خودمان قرار دهیم . این دستگاه مالش چای که سالها پیش ساختیم در روستای پرشکوه شهرستان لنگرود هنوز مشغول به کار می باشد . در ابتدا فرآیند ساخت دستگاه های که برای اولین بار ساخته می شود می بایست رفع عیب انجام شود ما ظرف مدت کوتاهی اولین دستگاه مالش را که تولید نمودیم تمامی عیب های دستگاه را یافتیم .

چای کله مورچه سی تی سی دوقوچ 10 کیلویی

در یک نوع آن عمل تخمیر انجام نمی شود که در حقیقت نوعی چای سبز به دست می آید. آنچه به نام چای سیاه می شناسیم در حقیقت چای قهوه ای، سیاه یا حتی کمی مایل به قرمز است. در این نوع چای، یکی از آهسته ترین نوع تخمیر و اکسیداسیون ها انجام می شود. اگر خواهان چای بدون کافئین یا چای کم کافئین هستید، چای سفید بهترین گزینه است. در حقیقت برگ های بخار داده شده ی چای که حالتی وز کرده نیز دارند با دست یا با یک تکه چوب، ورز داده می شوند و سپس به شکل گلوله در می آیند. پس از برداشت چای و انتقال سبدها یا کیسه های مخصوص چای به محل فرآوری، چای های برداشت شده با بخار آب حرارت داده می شوند.

کیسه های چای

این پروسه بارها در طول فاز تخمیر تکرار می شود تا توده چای به درصد معینی از تخمیر بنکدار چایی در مشهد برسد. انواع مختلف چای سفید از انواع مختلف برگ تهیه می شود، برگهای برگزیده شده هر چه جوانه بیشتری داشته باشند و جوان تر باشند، کیفیت چای سفید در پایان بالاتر خواهد بود. این مرحله جزو مراحل ضروری فرواری چای سبز نیست ولی در بسیاری از کارخانه های تولید چای انجام می شود. پژمردگی طبیعی که در آن برگها روی شکافهایی که با جوت ، سیم یا نایلون پوشانده شده است ، پخش می شوند.